iwatch iphone

Andere Modellen

Er zijn nog veel meer, andere modellen iPhone, dan de iPhone 6s, die in 2015 uitkwam, en op dit moment één van de meest gangbare modellen is. Twee andere gangbare modellen zijn overigens de iPhone 6 uit 2014, en de iPhone 6s Plus, die ook in 2015 uitkwam.

Deze drie modellen wijken niet zo heel erg veel van elkaar af, maar er zijn minimale veranderingen, en er zou volgens ingewijden in 2016 nog een nieuw mopdel worden toegevoegd, de iPhone 6c Mini, die zoals de naam al zegt, een stukje kleiner zal zijn.

Andere bronnen geven overigens ook aan, dat mogelijk de iPhone 7 binnenkort zal uitkomen, maar dat is nog even afwachten.

De ipPhone 6s was natuurlijk ook niet het eerste model van de smartphone van Apple, hoewel de allereerste modellen natuurlijk niet meer te koop zijn.

Oudere andere modellen

In het verleden werden ook al de 4, 4s, 5, 5s, en 5c, en ook in die volgorde, uitgebracht. Vooral de iPhone 5, iPhone 5s en de iPhone 5c, alledrie modellen die niet heel erg veel verschillen van de modernere modellen, worden nog veelvuldig aangeboden.

Deze modellen vormen natuurlijk een goedkoper alternatief voor bijvoorbeeld de iPhone 6s. Meestal worden bij de introductie van een nieuwer model, de oudere modellen een stukje goedkoper.

Dat is op zich natuurlijk gunstig, maar als er een nieuw model wordt geïntroduceerd, wil dat ook zeggen dat er nieuwe of verbeterde functionaliteit zit in het nieuwe model.

Vandaar dat veel iPhone-gebruikers, meteen in de rij staan om het allernieuwste model te bemachtigen. En dat is op zich natuurlijk wel te begrijpen.

Hoofdmodellen van de iPhone, en daarmee bedoelen we de iPhone 5, de iPhone 6, en dus ook de iPhone 7, komen de laatste jaren om de twee jaar uit.

De iPhone 5 kwam in 2012 op de markt, de iPhone 6 in 2014, en dus is de verwachting dat de iPhone 7 in 2016 zal komen. In de tussenliggende jaren komen vaak tussenmodellen uit, zoals in 2015 de iPhone 6s, en de iPhone 6s Plus.